I po rozmowie kwalifikacyjnej:):):)

• Thread starter Thread starter tomasino00
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
T

tomasino00

Gość
Rozmowa przebiegła dosyć długo,maglowali mnie az 45 minut,myślałem ze pytania będą prostrze a tu zonk- trzeba było pomyśleć,ale się udało:):):)za 2 tygodnie odpowiedz.????????????????:D

Mistrzostwo świata (a może Euro) w zaśmiecaniu forum i super rezultat - 2 posty w 2 nowo założonych tematach. Gratuluje!! - a można było wszystko zapisać w dawno temu utworzonym temacie!

słuchaj, trzeba było po pierwszym temacie i pierwszym poście interweniować a nie spać - oj dyro nie radzisz sobie

A dlaczego miałbym sobie w tym akurat radzić? Czy jestem administratorem i strażnikiem forum?? A wogóle to szkoda o tym gadać...

Witam,

Mam pytanie odnośnie obecnego naboru na młodszego kontrolera celnego z miejscem służby w Urzędzie Celnym w Kielcach. Jak wygląda praca na takim stanowisku, czy jest ciężko i jaka może być płaca.Aha i czy z matematyką trzeba być za pan brat??

Pozwoliłem sobię napisać to w waszym "pokoju" bo u mnie w Kielcach cisza. Marazm tam zapanował a u Was nawet ruch jak na przejściu granicznym. Prosiłbym o wskazówki bo złożyłem własnie papiery na to stanowisko.

Liroy celnikiem?

Trudno w to uwierzyć, ale chyba trzeba. Słynny Liroy - Scyzoryk z Kielc chce zostać celnikiem.
Kolego temat na naszym forum był już maglowany po stokroć, zrób mały research i wszystkiego się dowiesz.

Gdybyś się starał o robotę w naszej IC uzyskałbyś kompleksową pomoc forumowiczów w uzyskaniu wymarzonej pracy. A tak to nawet Despero nie pomoże.

W Kielcach nie znam nikogo z dyrekcji także nie mogę Liroyu w żaden sposób pomóc i poprzeć twojej kandydatury na to zaszczytne stanowisko. W Białym to co innego....

To nic mecenasie1 i despero dzięki za szybką odpowiedź bo u swojaków jak na razie cichosza ;) Planuje wstąpić do celniczej braci ale nie wiem jak to się wszystko ułoży. Czeka mnie długa droga a jak poczytałem negatywne wypowiedzi o służbie to zastanawiam się na wyborem ? żeby później nie było Boże why ? :cool:

P.S a odnośnie matmy to trzeba być geniuszem czy Eugeniusz starczy ?

Ostatnia edycja:
Matematyka na poziomie podstawówki lub wczesnej średniej w zupełności wystarczy w Kielcach. Co innego u nas. Tu przy pomiarach paliwa w bakach tirów przydaje się tabliczka mnożenia w stopniu rozszerzonym :D:D:D

rozmowa pyt??

Jakie przykładowe pytania jak je pamiętasz i do jakiej izby aplikowałeś i czy jesteś w służbie:p

Witam wszystkich serdecznie.Jestem tutaj pierwszy raz i zainteresowała mnie praca w izbie celnej mam średnie techniczne wykształcenie i rozpoczołem od Października studia zaoczne na WSAP na kierunku administracji mam jedno zasadnicze pytanie czy w takim wyszktałceniej jakie mam dotychczas mam jakiekolwiek szanse na to żeby się starać o prace w izbie celnej ? z góry dziękuje za odpowiedź.Pozdrawiam wszystkich serdecznie .

Moim zdaniem TAK. Znam zatrudnionych po WSAPie i zatrudnionych w trakcie studiów na WSAPie i innych uczelniach. Jeżeli spełniasz wymagania formalne to do dzieła.

Back
Do góry