Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mkc- unpr 1 - teraz bezledy - 2066 brutto - pozdro
Może na waciki wystarczybezledy? hm.. to cos malo panie bolo ;-)
Może na waciki wystarczy![]()
![]()
![]()
Mycha jak tam sprawa rozwojowa i medialna. Ilu skorumpowanych celsów zamknęłaś. A może przestałaś już fantazjować.
P.S. W którymś temacie zadałem rzeczowe pytanie jeszcze nie odpowiedziałaś.
A tak sobie przeglądam to forum od przypadku do przypadku. Ale nie martw się przyjdzie kolej na Ciebie. Jezdziłam i was znam, wiem kto i co i jak![]()
Czytaj ze zrozumieniem,zwlaszcza druga czesc,albo dopisze ze nie dotyczy celnikow.trochę to się chłopie zagalopowałeś
Coś masz na mój temat, czekam na twoją wizytę, a takie teksty słyszę od początku mojej służby " że mnie zamkną, że długo nie popracuję". A tak naprawdę w waszych małych główkach nie mieści się że w niektórych z nas budzi to wielkie wybuchy śmiechu. Żyj dalej marzeniami i rób karierę w instytucji państwowej a i na ciebie przyjdzie czas bo w Polsce korupcja jest przecież wszechobecna. A na moje pytanie ( o pewien raport) nie odpowiesz bo nie masz zielonego pojęcia o czym czasem piszesz, powoduje to tylko nienawiść do celników za to że nie pozwolili żyć ci z przemytu ( do czego przyznawałaś się na tym forum). Dalsza dyskusja z tobą nie ma sensu bo nie masz argumentów a same błoto którym rzucasz nie zawsze celnie.
Wiesz co to jest certfikat informacji niejawnych? A teraz ty przyznajesz się do korupcji w pośredni sposób. Mówisz, że korupcja jest wszechobecna, czyli być może brałeś lub rozważałeś tę ewentualność.
Wiesz co to jest certfikat informacji niejawnych? A teraz ty przyznajesz się do korupcji w pośredni sposób. Mówisz, że korupcja jest wszechobecna, czyli być może brałeś lub rozważałeś tę ewentualność.
"Dla instytucji państwowych rodzaj danych jakie traktujemy jako niejawne są sciscle okreslone w ustawie o ochornie informacji niejawnych z dnia 22 stycznia 1999. W przypadku firm niepaństwowych kazda informacja, ktorej ujawnienie moze wplynąć niekorzystnie na funkcjonowanie lub wizerunek firmy, moze stanowic informacje niejawną.hahahahaha - to naprawdę nie nazywa się certyfikat
bajeczka pada?