Mkc ile zarabia??

Zatara

Użytkownik
Punkty reakcji
0
Jestem mkc i mam podstawy 2100 pln. Czy wszyscy maja taka super podstawe czy tylko nieliczni??

O mycha

Mycha jak tam sprawa rozwojowa i medialna. Ilu skorumpowanych celsów zamknęłaś. A może przestałaś już fantazjować.
P.S. W którymś temacie zadałem rzeczowe pytanie jeszcze nie odpowiedziałaś.

Mycha jak tam sprawa rozwojowa i medialna. Ilu skorumpowanych celsów zamknęłaś. A może przestałaś już fantazjować.
P.S. W którymś temacie zadałem rzeczowe pytanie jeszcze nie odpowiedziałaś.

A tak sobie przeglądam to forum od przypadku do przypadku. Ale nie martw się przyjdzie kolej na Ciebie. Jezdziłam i was znam, wiem kto i co i jak :eek:

Stalinizm wraca

A tak sobie przeglądam to forum od przypadku do przypadku. Ale nie martw się przyjdzie kolej na Ciebie. Jezdziłam i was znam, wiem kto i co i jak :eek:

Coś masz na mój temat, czekam na twoją wizytę, a takie teksty słyszę od początku mojej służby " że mnie zamkną, że długo nie popracuję". A tak naprawdę w waszych małych główkach nie mieści się że w niektórych z nas budzi to wielkie wybuchy śmiechu. Żyj dalej marzeniami i rób karierę w instytucji państwowej a i na ciebie przyjdzie czas bo w Polsce korupcja jest przecież wszechobecna. A na moje pytanie ( o pewien raport) nie odpowiesz bo nie masz zielonego pojęcia o czym czasem piszesz, powoduje to tylko nienawiść do celników za to że nie pozwolili żyć ci z przemytu ( do czego przyznawałaś się na tym forum). Dalsza dyskusja z tobą nie ma sensu bo nie masz argumentów a same błoto którym rzucasz nie zawsze celnie.

Po wielu wypowiedziach zaczynam dochodzic do wniosku ze w Polsce tylko ryby nie biora.Nie mozna brac wszystkich jedna miara!

Coś masz na mój temat, czekam na twoją wizytę, a takie teksty słyszę od początku mojej służby " że mnie zamkną, że długo nie popracuję". A tak naprawdę w waszych małych główkach nie mieści się że w niektórych z nas budzi to wielkie wybuchy śmiechu. Żyj dalej marzeniami i rób karierę w instytucji państwowej a i na ciebie przyjdzie czas bo w Polsce korupcja jest przecież wszechobecna. A na moje pytanie ( o pewien raport) nie odpowiesz bo nie masz zielonego pojęcia o czym czasem piszesz, powoduje to tylko nienawiść do celników za to że nie pozwolili żyć ci z przemytu ( do czego przyznawałaś się na tym forum). Dalsza dyskusja z tobą nie ma sensu bo nie masz argumentów a same błoto którym rzucasz nie zawsze celnie.

Wiesz co to jest certfikat informacji niejawnych? A teraz ty przyznajesz się do korupcji w pośredni sposób. Mówisz, że korupcja jest wszechobecna, czyli być może brałeś lub rozważałeś tę ewentualność.

mycha

siedż pod miotlą "państwową" i módl się, żeby nikt nie zainteresował się twoją przeszłościa - żałosna jesteś, przerzuć się na jakieś forum psychiatryczne np. "z obsesją na ty"

poważnie - piszesz głupoty, masz obsesję, teoria spisku normalnie, masoni, żydzi, celnicy

swoją drogą to musi być bardzo poważna instytucja, w której nie weryfikuje się przeszłości kandydatów, mandaty za przemyt nie są przeszkodą dla kariery

strzelę - itd

MKC poszukiwani ....

MKC, zarabia mniej o dodatek za staż pracy SKC,

ba

Wiesz co to jest certfikat informacji niejawnych? A teraz ty przyznajesz się do korupcji w pośredni sposób. Mówisz, że korupcja jest wszechobecna, czyli być może brałeś lub rozważałeś tę ewentualność.

O takim certyfikacie nie słyszałem a klauzulę bezpieczeństwa mam wysoką. Hmmm a może jestem nie na czasie i coś się w nazewnictwie pozmieniało. Sprawdziłem swoje nie nazywa się to certyfikat, jak masz taki papierek to napisz co jest w nagłówku słowo "certyfikat" nie występuje tam nigdzie. Poza tym co to jest za wyrażenie " przyznajesz się w pośredni sposób", może rozwiniesz swoją myśl i wytłumaczysz do czego to można przypiąć. Wskaż przykłady kiedy kiedy kodeks karny penalizuje rozważanie o czymś jako czyn zabroniony. Bardzo zręcznie uciekasz od pytania na jakie nie udzieliłaś odpowiedzi. Może nie pamiętasz, pytam wciąż o pewien raport który jako pseudopolicjantka powinnaś znać. A może jak to nazwałaś certyfikat informacji niejawnych dostałaś gratis w sklepie kupując zabawkową odznakę policyjną. Nie masz zielonego pojęcia o prawidłowym nazewnictwie więc przestań już udawać policjantkę bo robisz z siebie pośmiewisko.

Ostatnia edycja:
jeszcze jedno

Nie wciskaj czegoś czego nie powiedziałem, już ci pisałem jak masz jakieś konkrety na mnie lub na kogoś z celników nie w pośredni sposób lub być może to leć z tym do prokuratora. Później chwal się na forum że pozamykałaś wszystkich celników.
P.S. Twoje rozumowanie jest bardzo infantylne, nie sądzę że zdałabyś psychotesty.

mycha

hahahahaha - to naprawdę nie nazywa się certyfikat

bajeczka pada?

hahahahaha - to naprawdę nie nazywa się certyfikat

bajeczka pada?
"Dla instytucji państwowych rodzaj danych jakie traktujemy jako niejawne są sciscle okreslone w ustawie o ochornie informacji niejawnych z dnia 22 stycznia 1999. W przypadku firm niepaństwowych kazda informacja, ktorej ujawnienie moze wplynąć niekorzystnie na funkcjonowanie lub wizerunek firmy, moze stanowic informacje niejawną.
Dla instytucji państowych w celu pracy z informacja niejawna należy posiadać odpowiednie dopuszczenia potwierdzone certyfikatem, w tym momencie z ABW, jak również musi istnieć uzasadniona potrzeba pracy z dokumentem niejawnym. Firma niepaństwowa sama okresla uprawnienia i sposob weryfikacji do danych niejawnych. Zawsze może skorzystać z zasad i wytycznych zawartych w ustawie o ochronie informacji niejawnych. Jednak ustawa obowiązuje wszystkich, ktorzy wspolpracuja z instytucjami panstwowymi w temacie przetwarzania infromacji niejawnych."

Wystarczy wrzucic w google "certfikat informacji niejawnych" i poczytać

lub tutaj http://www.iniejawna.pl/index.html

mycha też tak błysnęła

Nazwa tego dokumentu uprawniającego do dostępu informacji niejawnych od poufne do ......... Nie ma nic wspólnego z certyfikatem. Certyfikat jest to nazwa bardzo potoczna właśnie dla takich laików którzy chcą błysnąć że coś wiedzą ale nie do końca. Także kodi z obrony mychy nici.

Mycha

ci co mają to mogą zerknąć w ten dokument i sprawdzić nagłówek, a ci co nie mają używają nazwy "certyfikat" - nie ? mycha ?

bajeczka padła

Back
Do góry